Het dubbele bedrog van meneer Wilders.

Meneer Wilders is afkomstig uit de uiterst conservatieve rechtervleugel van de VVD. De bende van Bolkestein. In die kringen hebben ze bepaalde opvattingen over de economie. De woorden winst, kleine overheid, prestatie, concurrentie, verantwoordelijkheid, winners, losers en veiligheid zijn daar gemeengoed.
Op uiterst rechts in de VVD huizen de keiharde egoïstische zakenmensen die maar een credo hebben: “Ieder voor zich en God voor ons allen”.
Toen meneer Wilders populist werd moest hij dit gedachtegoed afzweren om Henk en Ingrid te paaien. Natuurlijk heeft hij dat nooit gedaan. Hij deed alleen maar alsof!! En dat is de eerste keer dat hij bedrog pleegde.
Toen kwam de dag dat meneer Wilders met de conservatief liberalen en met de rechtse confessionelen een verbond sloot. Zij mochten regeren en hij zou ze gedogen. Deze uiterst conservatieve mensen namen allerlei maatregelen op sociaal gebied waar ook de laag opgeleide achterban van meneer Wilders de dupe van werden. Meneer Wilders stak als gedoogpartner van deze uiterst rechtse regering geen poot uit om dit voorkomen. Dat was de tweede keer dat meneer Wilders bedrog pleegde.
Eén ding weet ik zeker, namelijk dat je meneer Wilders wel zult horen brullen en schreeuwen als die uiterst rechtse regering in zijn ogen niet voldoende gaat doen om de vreemdelingen buiten onze grenzen te houden en om de vreemdelingen die binnen onze grenzen verblijven eruit te schoppen.
Wat een leugenachtige mafkees, die meneer Wilders!!! Echt iemand die we nodig hebben in tijden van crises.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

5 Reacties op “Het dubbele bedrog van meneer Wilders.

 1. Vanavond werd ik van afschuw vervuld toen ik weer getuige was van het zoveelste schandelijke en onfatsoenlijke optreden van die uiterst onbeschaafde meneer Wilders. Hoe komt het toch dat niemand deze boerenpummel kan stoppen? Is dat nu echt zo moeilijk?
  Met deze uiterst kwaadaardige politicus zal Nederland wind zaaien, maar storm oogsten. Voor Nederland gaat het doek vallen. De beschaving wordt bij het oud vuil gezet en er wordt ruim baan gemaakt voor onbescheidenheid, grofheid en barbarisme.

 2. Ja dat is de vraag. Hoe kan het dat grote groepen mensen met instemming naar hem luisteren……. zo dom!

 3. @Het was gisteren duidelijk zichtbaar dat Wilders hartstikke jaloers was op Job Cohen toen hij hem al schreeuwend de grootste gedoger noemde…….

 4. Wat mij ten zeerste bedroefd is het feit dat er bijna geen dienstbare, wijze en onbaatzuchtige politici meer zijn. Veel van het politieke denken en handelen geschiedt steeds vaker op basis van het puur persoonlijke carrièreperspectief. Bevlogenheid en betrokkenheid zijn met hoon en smaad overladen de achterdeur uit gevlucht. En “Algemeen Belang” is tot een inhoudsloos begrip verworden dat meer en meer vertaald wordt in termen van eigenbelang.
  Het verdient dienaangaande aanbeveling het boek van Michael Foley te lezen ” The Age of Absurdity” Wij doen heel gewichtig over ons leven en trekken daarbij belangrijke smoelwerken, terwijl ons bestaan, op de keeper beschouwd, niets meer is dan een beteken-loze aaneenrijging van absurde gebeurtenissen en gedachten.
  Ik heb de columns van Aleid Truyens en Evelien Tonkens in de Volkskrant van 21-09-2011 met instemming gelezen en daarbij geconstateerd dat er goddank nog intellectuelen zijn die het nutteloze neoliberale geknoei met het leven, weten te ontmaskeren en het duiden voor wat het werkelijk is, namelijk een ziekelijke en puur egoïstische dwangmatige jacht naar geld, macht en status in de overtuiging dat deze jacht de enige zingeving van het leven behelst. Wat een sneue, zielige en beklagenswaardige mensen toch, die hun leven laten invullen door deze waanzin!!!!

 5. En nu moest ik vandaag ook nog getuige zijn van een uiterst beschamende vertoning in ons parlement. Een goede debater is meneer Pechtold. Een onbeschofte vlerk is meneer Wilders. De hele afvalbak met scheldnamen, diskwalificaties en onbenulligheden werd door meneer Wilders weer over de hoofden van de aanwezigen uitgestort. Je moet toch wel heel erg gefrustreerd en rancuneus zijn om dit te waarderen. Naar ik heb begrepen is ongeveer 50% van het Nederlandse stemvee op de hand van meneer Wilders. Hoe dom en kortzichtig kun je zijn!!!!
  Vandaag ging het in ieder geval niet over de inhoud maar over de vorm van het debat. Wij zouden ons allemaal kapot moeten schamen. Op zo’n manier gaan we binnen de kortste keren met allen naar de donder.
  Ik schaam me dat ik een Nederlander ben!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.