Het lid.

Het is nog net geen achterbuurt. Hier ben ik eigenlijk te goed voor, denkt Luigi. Hij werpt een boze blik op de grauwe lelijke woonkazernes in het oosten van Milaan. Dit is geen goede plek voor een bankemployee. Zijn vrouw Rosa die zwanger is van hun derde kind schijnt de treurnis van haar omgeving niet te deren. Zij is geboren in een echte achterbuurt en is derhalve wel wat gewend. De alomtegenwoordige georganiseerde misdaad houdt grote delen van de woonwijk in zijn greep. Winkeliers worden gedwongen beschermingsgeld te betalen en de prostitutie tiert welig onder het toeziend oog van de plaatselijke maffia.

Rosa is bezig te bevallen. De dokter is er al. Dat is ook de reden dat Luigi overdag naar huis gaat. De derde al weer. Voorlopig moet dat maar voldoende zijn denkt Luigi, die van huis uit een voorzichtig man is en er niet van houdt om onnodige risico’s te nemen. Dit in tegenstelling tot Rosa die haar hele hartstochtelijke leven al op pieken en in dalen leeft. Bij de eenvoudige arbeiderswoning aangekomen hoort Luigi na het openen van de voordeur al het krachtige gekrijs van de pasgeboren baby. De dokter komt hem tegemoet en feliciteert hem. Het is een jongetje! Maar ik moet u iets vertellen. Hoe zo, is kind niet gezond?, vraagt Luigi. Nee, zegt de dokter, dat is het niet. Ik weet niet precies hoe ik dit moet zeggen. Het is op zijn minst eigenaardig te noemen! Maar spreek dan toch, man, spreek!!, roept Luigi vertwijfeld. Het is zijn geslacht, fluistert de dokter, zijn mannelijke geslachtskenmerken zijn behoorlijk uitzonderlijk. Zijn mannelijke lid is van buitensporige proporties! De dokter kijkt schichtig achter zich en roept Sylvia de reeds aanwezige kraamhulp. Zij nadert Luigi met een klein wit pakketje in haar armen. Met een hand slaat zij voorzichtig de witte doek opzij. In haar armen ligt een klein schreeuwend baby’tje. Maar wat opvalt is het lid en het scrotum. Het scrotum is reusachtig. Het is rood en gezwollen. Maar het lid, echter, is exceptioneel. Buitenproportioneel!!! Het komt tot halverwege het kleine roze dijtje van het borelingske. Luigi deinst achteruit. Zoiets heb ik nog nooit gezien, stamelt hij. Kan het kwaad, dokter, vraagt hij. Nee, nu niet, maar later kan hij er mogelijk wel last van krijgen, antwoord de dokter. Het is een mirakel, zucht Luigi. En Rosa, wat zegt Rosa, hoe is het met haar? Uw echtgenote is prima in orde, zegt de dokter. Zij moest hard lachen toen zij het kind voor het eerst zag.

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

4 Reacties op “Het lid.

  1. Het is eigenlijk een raadsel.

  2. En ik vermoed dat het een raadsel zal blijven………….

  3. Beste Fulpstar,

    Je kunt het raadsel oplossen als je de Italiaanse politiek hebt gevolgd. Beschreven wordt de wonderbaarlijke geboorte van een bekende Italiaanse politicus die de wereld versteld deed staan door zijn seksuele prestaties en zijn stompzinnigheid. Ik prijs mij gelukkig ook te mogen spreken namens Maarten van Rossum. Onbenulligheid, hebzucht en eigendunk dienen te allen tijde ontmaskerd te worden. Vind ik. Het hoeft niet, maar dan zijn de gevolgen voor rekening van de onnozelen.

  4. Filip

    Het lid is geleden …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s