Sniklaas slaat wild om zich heen. Intelligente mensen denken na over dit rare feest.

https://decorrespondent.nl/1592/De-snijtafel-fileert-de-rechtszaak-tegen-Zwarte-Piet/37730497112-418f0c03P1050878

 

 

Klikt u rustig op de url. Zo heet zo’n ding toch, geloof ik. U weet wel zo’n https-ding!

En wat ziet u? Een mogelijkheid om te genieten van de heren van de snijtafel. De correspondent werkt inmiddels samen met deze heren. Heel fijn! En wat nog fijner is is dat ze een verstandig, grappig en verhelderend verhaal vertellen over die hele krankjoreme zwartepietshit.

 

Begraaf alle creativiteit en ga lekker banaal tekeer op faceboek en twitter. Kijk eens, met losse handen!!

 

Het gaat uiteindelijk om de vraag wat wij elkaar aan meningen willen toestaan en welke meningen er volgens u de prullebak in moeten. Omdat uw waarheid de echte WAARHEID is.  Je lekker bemoeien met de ander. Een authentieker Nederlandse hobby kan ik me eigenlijk niet bedenken. Iets leukers is er kennelijk niet te bedenken voor al die eigenwijze witte en zwarte kaaskoppen. Vooral als je dan ook nog eens  in staat wordt gesteld om via die rare sociale media allerlei negatieve oordelen over de ander te spuien. Heerlijk toch, zo’n vrije bekrompen wereld!!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

3 Reacties op “Sniklaas slaat wild om zich heen. Intelligente mensen denken na over dit rare feest.

  1. De intentie van het Sinterklaasfeest, lief, leuk en aardig zijn voor kinderen in familieverband is niet afhankelijk van het uiterlijk van de Grote Vriend,

    Vriendelijke groet,

  2. joost tibosch sr

    Iedereen die wat ouder is weet dat het blanke Sinterklaasfeest zich al lang heeft aangepast aan een hier in een halve eeuw gegroeide multiculturele maatschappij. Bij eventuele twijfel hoeft men de laatste decennia maar in onze multiculturele media bewust te kijken naar een een steeds duidelijker multicultureel kinderfestijn bij intocht en in Sinterklaasweken. Sint en Piet zijn al lang de grootste vrienden! De weinigen die maar al te graag blijven zeuren over slavernijverleden zullen daar natuurlijk niet van overtuigd kunnen worden. Erger nog vind ik, dat ze in hun verbeten fixatie op het verleden zelfs hun kinderen dat plezierige nederlandse multiculturele kinderfeest ook in de toekomst niet schijnen te willen gunnen!

  3. Filip

    De waarheid, de waarheid… Wees altijd op uw hoede wanneer iemand propagandeert de waarheid in pacht te hebben er zijn immers geen feiten alleen maar interpretaties…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s