Mijn Nieuwjaarswens voor 2019.

 

Nou ben ik toch warempel vergeten mijn nieuwjaarswens voor 2019 te bloggen. Mijn wens is dat iedereen in staat is zoveel mogelijk leed te vermijden en dat men van het leed, dat ongetwijfeld komt opdagen, iets leert. Ik zelf probeer dit jaar zo sober mogelijk te leven. Veel aandacht voor immateriële zaken. Liefde en harmonie als richtsnoer, als grondhouding dus!! Het gaat natuurlijk niet helemaal lukken. Maar ik blijf het fanatiek proberen. Verders voor de rest ga ik mij storten op het meubelmaken, op de muziekbeoefening en op de studie van historie en filosofie. Tevens hoop ik, na een lange winterslaap,  minstens weer één blog per maand te gaan maken. Ik hoop er het beste van. Ook wens ik u, dat wil zeggen de weinigen die zich nog verwaardigen dit maar al te vreemde blog te bezoeken,  oprecht een voorspoedig en gezond 2019 toe. Zo goed? Ik dacht het wel dus.

1 reactie

Opgeslagen onder Uncategorized

Een Reactie op “Mijn Nieuwjaarswens voor 2019.

  1. Ja, zeg dat wel, ik kloot maar wat aan op deze wereld. Maar denk nu niet dat ik geheel onverschillig sta t.o.v. het wereldgebeuren. U mag mij gerust betrokken noemen. Geëngageerd! De laatste 5 jaar echter, heb ik niet bar veel geschreven. Vanwege lichamelijke gebreken. Gelukkig kon ik door wonderbaarlijke genezingen alle ellende achter mij laten. Ik ben weer zo gezond als een hoentje. Als een hoentje? Jawel, als een hoentje. Over die wonderbaarlijke genezingen zult u nog meer horen. Zaken die de wereld zullen verbazen. Maar wel pas over een paar honderd jaar, want zoiets moet namelijk langzaam gebracht worden. Ik moest het echter even publiekelijk kwijt en omdat ik bijna zeker weet dat niemand dit leest kan het geen kwaad.

    Ik hervat mijn studie geschiedenis. Over niet al te lange tijd kunt op dit blog een essay over de presocratici aantreffen. Best wel leerzaam voor degenen die zich willen verdiepen in de hoofdzaken van de filosofie. Tot spoedig!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.